Maarifin  Yüz  Akı  Dergisinin  ikinci  sayısı yayınlandı

Maarifin Yüz Akı Dergisinin ikinci sayısı yayınlandı

Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizi "Türkiye Yüzyılı" bilinci ile yetiştirdiğimiz bu süreçte eğitim ve öğretimin yalnızca okul duvarları ile sınırlı kalmadığı bir gerçektir.  Bu farkındalıkla öğrencilerimizin, milletimizin kadim değerlerinden yardımlaşma, dayanışma, millî birlik ve beraberlik şuuruyla yaşadıkları topluma karşı duyarlılıkları yüksek erdemli bireyler olarak yetiştirilmesi öncelikli hedeflerimizdendir.Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizi "Türkiye Yüzyılı" bilinci ile yetiştirdiğimiz bu süreçteeğitim ve öğretimin yalnızca okul duvarları ile sınırlı kalmadığı bir gerçektir. Bu farkındalıklaöğrencilerimizin, milletimizin kadim değerlerinden yardımlaşma, dayanışma, millî birlik ve beraberlikşuuruyla yaşadıkları topluma karşı duyarlılıkları yüksek erdemli bireyler olarak yetiştirilmesi önceliklihedeflerimizdendir.Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizi "Türkiye Yüzyılı" bilinci ile yetiştirdiğimiz bu süreçte eğGeleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizi "Türkiye Yüzyılı" bilinci ile yetiştirdiğimiz bu süreçte eğitim ve öğretimin yalnızca okul duvarları ile sınırlı kalmadığı bir gerçektir. Bu farkındalıkla öğrencilerimizin, milletimizin kadim değerlerinden yardımlaşma, dayanışma, millî birlik ve beraberlik şuuruyla yaşadıkları topluma karşı duyarlılıkları yüksek erdemli bireyler olarak yetiştirilmesi öncelikli hedeflerimizdendir.itim ve öğretimin yalnızca okul duvarları ile sınırlı kalmadığı bir gerçektir. Bu farkındalıkla öğrencilerimizin, milletimizin kadim değerlerinden yardımlaşma, dayanışma, millî birlik ve beraberlik şuuruyla yaşadıkları topluma karşı duyarlılıkları yüksek erdemli bireyler olarak yetiştirilmesi öncelikli hedeflerimizdendir.

04.09.2024 20

Bu hedefler doğrultusunda hazırlanan Maarifin Yüz Akı Dergisinin ikinci sayısında, öğrenci, öğretmen ve eğitim yöneticileri tarafından gerçekleştirilmiş sosyal sorumluluk faaliyetlerine yer verilmiştir. Gazi ve şehit yakınlarına gösterilen vefanın yaygınlaştırılması, sıfır atık farkındalığının kazandırılması, millî, manevi ve kültürel değerlerin geliştirilmesi, eğitimden kopan çocukların okula kazandırılması, israfın önlenmesi ve tasarruf bilincinin geliştirilmesi gibi önemli sosyal sorumluluk faaliyetleri dergide yer alan çalışmalardan bazılarıdır.

https://sgb.meb.gov.tr/maarifinyuzaki2/ adresinden Maarifin Yüz Akı Dergisinin ikinci sayısına ulaşabilirsiniz.